LASERSKO REZANJE IN GRAVIRANJE NA DRUGE MATERIALE

LASERSKO REZANJE IN GRAVIRANJE NA DRUGE MATERIALE

Režemo ali graviramo lahko različne materiale – tekstil (jeans), usnje, papir, karton, penasto gumo, različne vrste gum (tesnila, blazinice za štampiljke…), plošče Styrofoam, ultrapas, PVC…

Izdelamo vam lahko različne napise in tablic. Želite imeti unikatne jeans hlače ali unikatno usnjeno torbico, denarnico, obesek za ključe, prenosni računalnik, mobilni telefon… Izberite motiv ali napis, mi pa vam ga vgraviramo.

  • PLOŠČE ZA GRAVIRANJE – Plošče za graviranje so različnih barv in se lahko uporabljajo zunaj ali znotraj. Uporabljajo se predvsem za izdelavo tablic z imeni oz. nazivi, tablic za stroje, reklamnih napisov, raznih znakov… Plošče se dvoplastne, pri graviranju laser odstrani zgornjo plast in prikaže se spodnja barva.

  • USNJE – graviramo lahko na naravno ali sintetično usnje. Pri obdelavi z laserjem so robovi čisti in material se ne trga. Z gravuro lahko postanejo usnjen pas, denarnica, torbica ali obesek popoln unikatni izdelek.
  • TEKSTIL – z laserjem je možno tudi rezanje različnih vrst tekstila. Pri tem igra pomembno vlogi hitrost in natančnost reza. Laser se materiala ne dotika, robovi so čisti in lepo zaključeni.

  • PENA (PES, PUR, PE) – obdelujemo lahko različne pene, pri rezanju ostanejo robovi čisti in gladki.

Galerija izdelkov